Copyright © 2007-2015 Verrassend Anders
     Zakelijk Kleur- en kledingadvies

Vakkennis bepaalt maar voor een klein deel of uw boodschap overkomt op anderen.

Met de juiste kleding, kleuren en uiterlijke verzorging versterkt u uw persoonlijke presentatie, zonder dat u daar extra moeite voor hoeft te doen. In tegendeel, het kost u juist minder energie.

Voorafgaand aan de afspraak ontvangt u een vragenlijst voor het kledingadvies. Hierin staan vragen over huidig en gewenst zakelijk kleding-gebruik, uw functie en persoonlijkheid.

U krijgt adviezen voor het toepassen van kleuren en kleding binnen uw functie en uitleg van de diverse aspecten van persoonlijke presentatie.

Daarnaast ontvangt u een uitgebreide persoonlijke kleur- en stijlgids waarin de behandelde onderwerpen en enkele aanvullende adviezen voor persoonlijke presentatie vermeld staan.

Vanaf nu laat u kleur en kleding voor u werken!
Individueel zakelijk kleur- en kledingadvies:

Doelgroep: elk advies wordt afgestemd op persoon en functieniveau en is daarom toegankelijk voor een ieder die zijn of haar persoonlijke uitstraling wil optimaliseren.

Duur: 2,5 - 3 uur

Investering: 295,-- euro inclusief uitgebreide persoonlijke kleur en stijlgids, uitgebreide kleurenwaaier en BTW. De gids is aangevuld met informatie over zakelijke kleuren en kleding, lichaamstaal en stemgebruik.

Kamer van Koophandel: 30224373
Eksterweg 1, 3403 BC IJsselstein
Telefoon: 06-51288043