Copyright © 2007-2015 Verrassend Anders
     Lijfspreuk van Hanneke:

Je leeft maar één keer!

Kies daarom nu voor een kleurrijk leven dat bij je past en waar je energie van krijgt.
     Persoonlijkheid en achtergrond

Hoewel ze niet veel waarde hecht aan astrologie is Hanneke (1963) typisch een Tweeling. Ze is creatief en ondernemend, heeft een brede interesse, houdt van mensen, afwisseling, humor en duidelijkheid, is graag vernieuwend bezig en gaat een uitdaging niet uit de weg.

Met een achtergrond als manager, consultant werving & selectie, docente en maatschappelijk werker maak je het een en ander mee. Deze rugzak aan levens- en werkervaring heeft in 2005 uiteindelijk gezorgd voor een ommezwaai in haar carrière. Voor die tijd kwam haar creativiteit vooral tot uiting op muzikaal gebied. Zo was ze jarenlang saxofoniste en zangeres bij diverse bluesbands.

Haar passie en fascinatie voor de wisselwerking tussen innerlijk en uiterlijk kwam tot bloei tijdens haar opleidingen voor kleur en stijladviseur, basis visagie en coaching.
     Leven en werken met plezier

In haar bedrijf Verrassend Anders brengt Hanneke als presentatiecoach innerlijk en uiterlijk bij elkaar. Ze zijn immers onlosmakelijk met elkaar verbonden. Werk je aan het een, dan heeft dit een positief effect op het ander. Werk aan beide tegelijk en er kan in korte tijd verrassend veel veranderen.

Als geen ander weet ze hoe energiegevend en verrijkend het is om met plezier te leven en te werken. En hoe fijn het is om met zelfvertrouwen, zelfrespect en kleur door het leven te gaan. Ze ziet dit als een recht van iedereen en ervaart het als bijzonder dat ze anderen hierin tijdelijk mag ondersteunen.

Dagelijks geniet ze van de directe resultaten en de vele positieve, blije en ontroerende reacties van klanten. Dit maakt elk advies, elke coaching, elke workshop en elke training tot een feestje!
Kamer van Koophandel: 30224373
Eksterweg 1, 3403 BC IJsselstein
Telefoon: 06-51288043