Privacy statement

U kunt anoniem gebruik maken van de Verrassend Anders-website. Verrassend Anders heeft niet de intentie namen of andere gegevens te verzamelen die iets zeggen over de identiteit van de bezoekers van deze site. De Verrassend Anders website werkt niet met "cookies". Natuurlijk is Verrassend Anders wel geïnteresseerd in de normale statistische gegevens die van belang zijn voor de verbetering van de functionaliteit van de website. Deze anonieme gegevens worden gebruikt om een indruk te krijgen van het gebruik dat bezoekers van de Verrassend Anders-website maken, het aantal bezoekers en wat de drukke en stille uren zijn.
     Disclaimer

Ondanks alle zorg die besteed is aan de samenstelling van deze website kan Verrassend Anders geen aansprakelijkheid aanvaarden voor schade die het gevolg is van enige onvolkomenheid of fout in de inhoud van deze website. Dit geldt ook voor websites waarnaar wordt verwezen via links vanuit de Verrassend Anders website. Alle rechten zijn voorbehouden aan Verrassend Anders.
Copyright © 2007-2015 Verrassend Anders

Hanneke is lid van de VIP (Vereniging Image Professionals)
     Colofon

Deze site is met veel zorg samengesteld. Mocht u opmerkingen over deze site hebben, stuur deze dan per e-mail naar info@verrassendanders.com


Algemene vragen over Verrassend Anders en haar aktiviteiten kunt u sturen naar
info@verrassendanders.com

Try SiteSpinner for free
Gratis DHTML Menu Builder
Kamer van Koophandel: 30224373
Eksterweg 1, 3403 BC IJsselstein
Telefoon: 06-51288043